800 000 lasta katoaa Yhdysvalloissa vuosittain

pedofilia

Pedofiliaepidemia lakaisee läpi maapallon

News Punch on uutisoinut, että 800 000 lasta katoaa vuosittain Yhdysvalloissa, ja monet heistä joutuvat saalistajien käsiin, jotka kauppaavat lapsia pedofilia-verkostojen kautta. Niissä lapset kärsivät käsittämättömistä kauhuista, kuten saatanistien rituaalisesta hyväksikäytöstä ja murhista.

Tämä lukumäärä koostuu dokumentoiduista tapauksista, joissa lapsia on kadonnut, eikä se sisällä lapsia, jotka ovat syntyneet ja kasvaneet pedofiliaverkostoihin ja joilla ei ole syntymätodistuksia. Siihen ei myöskään sisälly ilman asiakirjaa olevia maahanmuuttajalapsia, jotka tulevat rajan yli ihmiskaupan uhreina.

CBP-lämpökuvantaminen osoittaa, miten salakuljettaja pudottaa pieniä lapsia rajavallin yli. pic.twitter.com/l09GInV7ag

Noin 8 miljoonaa lasta katoaa vuosittain maapallolla

Maailmanlaajuisesti lukumäärä on lähempänä 8 miljoonaa lasta, jotka ovat kadonneet ja jotka ovat osa kansainvälisen pedofiilirenkaan seksikauppaa.

Tällainen on epidemian laajuus, totesi kansainvälinen oikeustuomioistuin (ITNJ), joka kokoontui kolmen päivän ajan Lontoon Westminsterissä käynnistääkseen ihmiskaupan ja lasten seksuaalisen hyväksikäytön oikeudellisen tutkintalautakunnan.

VaccineImpact-raportit:

Oikeuslautakunta koostuu maailman johtajista, jotka ovat olleet mukana lasten seksikaupan torjunnassa jo vuosia, ja siihen kuuluu tiedustelupäälliköitä, poliitikkoja, oikeustieteilijöitä ja monia muita.

Oikeuslaitokset ovat korruptoituneita

Kansainvälinen tuomioistuin perustettiin, koska suurin osa maailman hallintoelimistä on korruptoitunut, eikä enää edusta kansaa, vaan palvelee sen sijaan yksityisten yritysten etuja. Näissä oikeuslaitoksissa ympäri maailmaa oikeudenmukaisuus toteutuu nykyään harvoin. Niillä ei ole halua lopettaa niin kauheaa rikollisuutta kuin lasten seksikauppa.

Itse asiassa lasten seksikauppaa pyörittää nykyään todella tunnetut ja vaikutusvaltaiset henkilöt, joiden vaikutus ulottuu yhteiskunnan poliittisiin päättäjiin ja oikeuslaitoksiin.

ITNJ-raportista:

ITNJ-aloite on syntynyt vastauksena oikeusvaltioperiaatteen laiminlyöntiin, jonka ovat toteuttaneet julkiset virkamiehet, yritysjohtajat ja ”maailman johtajat”, jotka ovat tarkoituksellisesti yksityistäneet ja aseistaneet maailman hallitukset omaa kansaansa vastaan.

Se on vuosien ponnistelujen ja tutkimuksen huipentuma monille ihmisille, joka on omistettu ihmiskunnan elinkelpoisen tulevaisuuden turvaamiseksi. On tunnustettu, että meidän ihmisten on otettava vastuu pistäen hallitus vastuuseen siitä, kun se rikkoo perusihmisoikeuksia ja luonnonlakia.

Tänään tiedämme varmuudella, että monia näistä järkyttävistä toiminnoista organisoivat poliittisesti ja taloudellisesti vaikutusvaltaiset henkilöt, hallitus ja yritysorganisaatiot, jotka välttävät joutumista vastuuseen vaikutusvallastaan johtuen.

Uhrien todistukset kertovat järkyttäviä asioita

Virkamiestuomioistuimen ensimmäisen oikeuslautakunnan oikeudenkäynteihin sisältyivät voimakkaat todistukset uhreilta, jotka kärsivät käsittämättömiä kauhuja lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan seurauksena tämän maailmanlaajuisen pedofiliaverkoston kautta. Tuloja tämä verkosto saa enemmän lapsikaupasta, kuin aseiden ja huumeiden salakuljetuksesta.

Ensimmäisen täysistunnon aikana pääneuvonantaja ja entinen CIA:n upseeri Robert David Steele antoi ehkä parhaan yhteenvedon tuomioistuimen oikeuslautakunnan tarkoituksesta, joka on tiivistetty 15 minuutin videoksi:

Osittainen transkriptio:

Vanhempana ja patrioottina olen ollut raivoissani pedopredaation (pedofilian) nykyisestä selkeästä vaarasta yhteiskunnalle.

Ymmärrän nyt, että lasten kidutus, lapsimurhat ja lasten elinkauppa on ”hyväksytty” käytäntö hallituksen korkeimmilla tasoilla, kansalaisjärjestöissä ja monikansallisissa yrityssektoreissa sekä kaikkialla akateemisissa laitoksissa ja kansalaisyhteiskunnassa.

Tämä vitsaus jatkuu, koska viranomaiset sallivat sen olemassaolon.

Entisenä vakoojana ja avoimen lähdekoodin tiedustelun (OSINT) edelläkävijänä olen työskennellyt Interpolin, EUROPOLin, Scotland Yardin, FBI: n ja kansallisten tiedustelu- ja lainvalvontaviranomaisten tai heidän edustajiensa kanssa yli 66 maasta.

Havaitsin poikkeuksetta, että kaikissa organisaatioissa työskentelee myös hyviä ihmisiä, jotka ovat loukussa huonoihin järjestelmiin – järjestelmiin, joiden ei sallita puuttua asianmukaisesti tähän vitsaukseen. Pedofilia on monen sukupolven rikos ihmiskuntaa vastaan.

Pedofilia – ”rakkaus lapsiin” – ei ole tarkoituksenmukainen termi. Rakkaus lapsia kohtaan ei ilmene missään lasten orjuuden, seksuaalisen hyväksikäytön, kidutuksen, murhan tai elinkaupan piirteessä.

Tästä syystä ihmiskauppaa ja lasten seksuaalista hyväksikäyttöä käsittelevän tutkintalautakunnan ITNJ: n komissaarin Carine Hutsebautin (kriminologi ja psykoterapeutti) käskystä on nimetty pedopredaatio sopivammaksi termiksi.

On elintärkeää huomata, että monet organisaatiot, jotka aloittivat alunperin hyvillä aikeilla – partiolaisista päivähoitokeskuksiin ja YK:n avustus- ja kehitysryhmiin, viimeisimpänä esimerkkinä Oxfamiin – näyttävät sekaantuneen pedopredaattoreihin.

Koska nämä organisaatiot ovat päivittäin yhteydessä haavoittuvimpiin yhteiskunnan jäseniin eli lapsiin, houkuttelee nämä organisaatiot pedopredaattoreita riveihinsä. Asianmukaisten tarkastusmenetelmien puuttuminen sekä tahallinen silmien sulkeminen totuudelta mahdollistaa henkilökunnan rikokset.

Tämän ei tarvitse olla niin! Jos hallitukset olisivat rehellisiä ja vastatiedustelua käytettäisiin asiaan voitaisiin vaikuttaa. Näyttää siltä, ​​että maailmanlaajuisen johtajuuden korkeimmilla tasoilla suljetaan silmät pedopredaation ja pedoseksuaalisuuden suhteen.

Vaikuttaa siltä, ​​että pedopredaatiota – mukaan lukien imeväisten kiduttaminen ja murhat toteutetaan adrenokromin tuottamiseksi satanistien rituaalisen hyväksikäytön kautta. Tätä pidetään joissakin tapauksissa eliitin ”etuoikeutena”, jolloin nämä saavat harjoittaa tällaista perverssiä rangaistuksetta.

Adrenokromin tuotanto lapsia kiduttamalla on totta

Katso video suomeksi adrenokromin tuotannosta. Videolla käydään läpi CYM. Corporationin dokumentteja, joissa on mm. vangittujen lasten henkilötietoja, adrenokromin laatutietoja sekä vuosiluvut, koska lapsesta on tarkoitus päästä lopullisesti eroon. Videolla esitellään myös yrityksen henkilöstön tietoja kuvineen sekä Hunting Games tapahtumien paikkakuntia. Videolla kerrotaan myös asiakasyritysten ja organisaatioiden tietoja sekä adrenokromin hintoja.

Suurin osa maailman ihmisistä ei tiedä tämän asian olemassaolosta ja se mahdollistaa osaltaan laajamittaisen lapsikaupan aivan silmiemme edessä. Tämä asia järkyttää, mutta emme voi enää sulkea silmiämme.

Monet julkkikset kertovat täysin avoimesti adrenokromin käytöstään ja pedofiliasta.

Viranomaiset saadaan mukaan kiristämällä

Cabal eli eliitti näyttää toteuttavan tarkoituksellisia pedofiilikampanjoita osavaltioiden poliiseja, syyttäjiä ja tuomareita kohtaan Australiasta Zimbabween.

Kampanjoita käytetään sekä vihkimisen rituaalina syvään valtioon että varjohallitukseen ja kiristyksen perustana.

Mikä pahempaa, näemme nyt kaksi kauheaa suuntausta: Yksi koskee lasten hyväksikäyttöä ja murhia ennen kuin he oppivat puhumaan (he eivät voi todistaa). Toinen, jossa USA:n joukot saattavat tuoda takaisin sotakoiria Afganistanista. Sotakoirat raiskaavat lapsia, joista tuotetaan videoita myyntiin.

Kun tähän lisätään kasvavat sikiömarkkinat, joista arvokkaimmat toimitetaan satanistien rituaaleihin. Tämä kertoo planeettamme suurimmasta pahuudesta.

Toiseksi, varhaisista runsaasti asiakirjoja sisältävistä tiedusteluistamme on käynyt ilmi, että sekä perhetuomioistuimia että maksukyvyttömyystuomioistuimia käytetään ottamaan lapset perheiltä ja muuntamaan lapset hyödykkeeksi, jotka voidaan myydä käteisellä. Tätä käytetään myös omaisuuden riistämiseen varakkailta henkilöiltä, ​​jotka eivät ole osa Deep State -verkostoa.

Hallitukset ovat osallisina lasten ja varojen anastamisessa, mitä ei tapahtuisi, jos rekisterinpitäjät, asianajajat ja tuomarit olisivat vastuussa. Vääriä väitteitä ja asiakirjoja on runsaasti, ja niiden olemassaololla kyseenalaistetaan hallituksen legitiimiys.

Kadonneiden lasten dokumentointi

Komission tarkoituksena on tehdä se, mitä ei ole aiemmin tehty: dokumentoida kadonneiden lasten todellinen kokonaismäärä vuosittain (alustavat arviot, jotka on vielä dokumentoitava, ovat kahdeksan miljoonaa vuodessa eli 22 000 päivässä); ja myös dokumentoida, mitä näille lapsille tapahtuu, kun heidät on viety paikallisten ja maailmanlaajuisten pedopetraatioverkkojen verkkoon.

Jotkut ovat arvioineet, että lapsen keskimääräinen elinikä pedopredaatio-järjestelmässä on kaksi vuotta. Lapset, jotka on järjestetty pedoseksuaalisuutta ylläpitäville johtajille, elävät paljon kauemmin.

Hollywood on iso osa ongelmaa

Katso Hollywoodin tuottajan video lapsikaupasta ja satanismista, johon on sekaantunut suuri joukko eturivin näyttelijöitä ja muusikoita yhdessä valtaapitävien kanssa.

Pentagon Pedofilia Työryhmä raportoi aiheesta säännöllisesti

Lue Joe Bidenin tyttären Ashley Bidenin päiväkirjoista, joissa puhutaan hänen kohtaamasta insestistä.

Haluatko tietää mitä maailmassa oikeasti tapahtuu? Tässä kattava videokooste mm. lapsikaupasta ja mäkkärin ihmislasta sisältävästä lihasta.

One thought on “800 000 lasta katoaa Yhdysvalloissa vuosittain

Kommentit on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: