Operaatio Lockstep – Näin koronapandemia etenee

From The Rockefeller Playbook vuodelta 2010

Mitäs mieltä olette tästä käsikirjoituksesta? Kuulostaako tutulta? Haluatko edetä seuraavaan vaiheeseen uskomalla valtamedioiden valheet ja pelottelut? Koronavirus on päästetty tarkoituksella keskuuteemme, se on biologinen ase. Sen avulla saadaan miljardeilla myytyä rokotteita, jotka eivät suinkaan ole terveydellemme hyödyksi. Niiden avulla saadaan vähennettyä maailman populaatiota isolla kädellä. Kaiken takana ovat Bill Gates, Anthony Fauci ja George Soros yhdessä eliitin kanssa.

1. vaihe: Vuosi 2020

Yleinen nuha / flunssa. Keskivaikeita oireita korkeintaan. Median tuki joukkoparanoiaan ja pelkoon. Viallinen testausjärjestelmä käytössä joka poimii kaiken kehon geneettisen materiaalin ja laukaisee positiivisen tuloksen. Covid-tapausten lukumäärä, muutamia kuolemantapauksia, kaksinkertainen laskenta ja luokittelemalla kaikki muut sairaudet ja luonnolliset syyt sisältävät kuolemantapaukset Covid-19:ksi. Lockdownit laittavat meidät elämään Drakonin lakien nojalla, estetään mielenosoituksia ja tunnistetaan julkinen vastustus.

2. vaihe: Menossa nyt 2021 alkuvuodesta

Ensimmäinen vaihe johtaa kompromisseihin ja heikkoon immuunijärjestelmään ruoan puutteen, sosiaalisen etäisyyden, kasvomaskien käytön sekä auringonvalon ja hyvien bakteerien puutteen johdosta. Altistuminen 5G-säteilylle hyökkää edelleen immuunijärjestelmää kohtaan. Kun ihmiset palaavat yhteiskuntaan, useammat ihmiset sairastuvat. Tästä syytetään Covid-19:stä. Tämä tapahtuu ennen kuin rokotus on valmis. Pidempiä ja tehokkaampia lockdowneja seuraa, kunnes kaikki on rokotettu.

Kolmas vaihe: Haluatko tätä?

Jos iso osa ihmisistä vastustaa rokotetta, vapautetaan aseistettu SARS / HIV / MERS-virus. Monet ihmiset kuolevat tästä. Sopivimmat selviytyvät. Se on myös viimeinen potku kaikkien rokotuksilla, jotta voidaan palata normaaliin. Rokotteen ottaneet ovat sodassa niiden kanssa, jotka eivät ole saaneet rokotetta. Se tulee olemaan anarkiaa kaikilta puolilta.

Katso TV7 ohjelma koronarajoituksista

Lue kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen artikkeleita, jotka perustuvat lukuihin ja tilastoihin koronasta.

Katso suomeksi tekstitetty video 25 kysymystä pandemiasta

Dr. Buttar varoittaa COVID-joukkokuolemasta

Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen ihmisoikeustuomioistuimessa on päätetty 29.1.2021, että minkäänlaista rokotuspakkoa ei saa olla missään Euroopan maassa, eikä niitä, jotka eivät ota rokotusta, saa millään tavalla syrjiä.

Katso myös Korona on vuosisadan suurin huijaus

Lue myös Vaccine nightmare or wake up call

Dr. Bhakdin viesti Suomen hallitukselle “Lopettakaa järjettömyys”

Haluatko tietää mitä maailmassa oikeasti tapahtuu? Tässä kattava videokooste mm. lapsikaupasta ja mäkkärin ihmislasta sisältävästä lihasta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: