Tunnetut yritykset käyttävät abortoitujen vauvojen osia maustamassa tuotteitaan

The Millenium Report kertoo mitkä monikansalliset yritykset käyttävät abortoitujen sikiöiden osia elintarvikkeissaan. Maistuuko vielä Pepsi, Coca-Cola tai Tropicana mehut tämän jälkeen?

Jokaisen pitää ymmärtää, että tämän takana on todennäköisesti ihmiskauppaa ja viattomien lasten tarkoituksellista tappamista näitä tuotteita varten. Tai luuletko, että abortoidun vauvan vanhemmilta on kysytty lupaa käyttää vauvaa ruokateollisuudessa?

Katso alta luettelo yrityksistä, jotka käyttävät abortoitujen vauvojen sikiösoluja tuotteissaan.

“Children of God for Life” -järjestö kehottaa ihmisiä boikotoimaan suurten elintarvikeyritysten tuotteita, jotka liittyvät Senomyx bioteknologiayritykseen, joka tuottaa tehosteaineita abortoiduista sikiöistä.

Lue Kamala Harrisin ja abortoituja sikiöitä myyvän Planner Parenthoodin yhteyksistä.

Planned Parenthoodin CEO ilahtui Kamala Harrisin valinnasta… miksiköhän? Bidenin hallinto on ilmoittanut halunsa edesauttaa myöhäisiä abortteja, kuinka sairasta porukkaa! Vai onko tämä sinusta ihan ok?

Katso salaa kuvattu video, jossa Planned Parenthoodin johtaja kertoo miten he myyvät abortoitujen vauvojen osia.

Suuyrityksiä ei kiinnosta kuluttajan mielipide – Äänestä jaloillasi!

Vuonna 2010 pro-life organisaatio kirjoitti Senomyxin toimitusjohtajalle, juutalaiselle sionistille Kent Snyderille ja ilmoitti niistä monista eettisistä ja moraalisista valinnoista, joita tulisi käyttää heidän elintarvikelisäaineidensa testaamiseen.

Senomyx ja sen verkkosivustolla kumppaneina listatut yritykset päättivät kuitenkin jättää kirjeen huomiotta. Elintarviketeollisuuden jättiläiset Pepsico, Kraft Foods, Campbell Soup, Solae ja Nestle ovat boikotin pääkohteita.

Senomyxin verkkosivustolla sanotaan, että ”makuaineyrityksen tärkeimmät ohjelmat, jotka keskittyvät suolaisen ainesosan, karkkien ja muiden lisäaineiden löytämiseen ja kehittämiseen, joiden tarkoituksena on vähentää MSG:n, sokerin ja suolan vähentämistä elintarvikkeissa ja juomissa (…)”, julistavat, että ”(…) käyttämällä eristettyjä ihmisen makureseptoreita loimme omat testijärjestelmät, jotka perustuvat makureseptoreihin, jotka tarjoavat biokemiallisen tai elektronisen lukeman, kun makuaine on vuorovaikutuksessa reseptorin kanssa.”

Senomyx sanoo, että sen kumppanit rahoittavat tutkimusta ja kehitystä sekä niiden tuotteiden myyntiä, joissa käytetään niiden makuaineita.

HEK 293 koodi tarkoittaa abortoidun sikiön soluja

”Yleisöltä on piilotettu, että he käyttävät HEK 293 – ihmisen alkion munuaissoluja, jotka on otettu valinnaisesti abortoidusta vauvasta näiden reseptorien tuottamiseksi”, kertoi Debi Vinnedge, Child of Life for Life -järjestön johtaja. Organisaatio seuraa abortoituneen sikiömateriaalin käyttöä ja määrää lääketieteellisissä ja kosmeettisissa tuotteissa.

”He voisivat käyttää apinasoluja (CON), kiinanhamsterin munasarjasoluja, hyönteissoluja tai muita ihmisen moraalisesti saatuja reseptoreita, jotka ilmentävät G-proteiinia”, sanoi Vinnedge.

Useiden tietopyyntöjen jälkeen Nestlé myönsi lopulta suhteensa Senomyxiin osoittaen, että solulinja oli ”vakiintunut tieteellisessä tutkimuksessa”.

Kuultuaan huhtikuussa 2012 ongelman todellisuuden monet kuluttajat ja vihaiset kansalaiset alkoivat tuomita tällaista moraalittomuutta. Campbell Soup ja PepsiCo vastasivat välittömästi. Pepsi oli yksi Monsanton yrityksistä, joka antoi rahaa GM-merkintöjen vastaiseen kampanjaan.

Yllättäen Pepsico kirjoitti: ”Odotamme tuntevamme olomme turvalliseksi tietäen, että yhteistyömme Senomyxin kanssa rajoittuu tiukasti vähäkalorisempien juomien luomiseen. Tämä yhteistyö auttaa meitä saavuttamaan sitoumuksemme vähentää sokeria 25% tärkeimmillä tuotemerkeillä ja seuraavan vuosikymmenen päämarkkinoilla. Lopulta autamme ihmisiä elämään terveellisempää elämää.” Kannattaa muistaa, että tutkimusten mukaan Coca Cola ja Pepsi aiheuttavat syöpää.

Campbell Soup -yhtiö vastasi: ”Pyrimme kaikin tavoin käyttämään parhaita ainesosia ja kehittämään suurimman tuotevalikoiman, mikä tarjoaa suuren arvon. Tässä mielessä minun on sanottava, että ei ole syytä vaarantaa vuosien aikana kasvanutta ja kehittynyttä luottamusta asiakkaidemme kanssa kustannusten vähentämiseksi tai voittomarginaalien lisäämiseksi. ”

Vaikka Campbell sanoi, ettei vaihda menetelmiä, Vinnedge tunsi toivoa.

”Jos tarpeeksi ihmisiä ilmaisee suuttumuksensa ja aikomuksensa boikotoida näitä kulutustuotteita, Senomyx voisi joutua muuttamaan heidän tapojaan”, hän sanoi.

HEK (ihmisen alkion munuaissolut 293), tunnetaan myös nimellä HEK 293, 293 tai HEK-soluina. Ne ovat spesifinen solulinja, joka on alun perin saatu ihmisen alkion munuaissoluista ja viljelty laboratoriossa (kudosviljelmä). HEK 293 -soluja on erittäin helppo kasvattaa ja helppo transfektoida, ja niitä on käytetty laajasti solubiologisessa tutkimuksessa monien vuosien ajan. Biotekniikkateollisuus käyttää niitä myös terapeuttisten proteiinien ja virusten tuottamiseen geeniterapiaa varten.

Lue myös Yli 50.000 lasta pelastettu tunneleista

Luettelo HEK-soluja sisältävistä tuotteista.

 • Kaikki virvoitusjuomat ja Pepsi
 • Kaikki juomat Sierra Mist
 • Kaikki juomat Mountain Dew (Teinien suosikki suomessakin 2021)
 • Kaikki en Beer Mug Root Beer (Pepsi)
 • Juo No Fear
 • Juomat Ocean Spray
 • Seattle’s Best Coffee
 • Kaikki juomat Tazo
 • Kaikki tuotemerkit “Energy Drink”
 • Aquafina-vesi
 • Aquafina Water saborizat
 • DoubleShot
 • Frappuccino
 • Lipton-tee ja muut juomat
 • Propel
 • SoBe
 • Gatorade
 • Party Miranda
 • Tropicana
Kaikki Nestle-tuotteet

Sisältäen kahvinkermat, pikakeittoja, Maggi Bouillon -kuutioita, ketsuppia, kastikkeita, pikanuudelikeittoa.

Kraft – Cadbury Adams LLC -tuotteet:

Bubblegum

 • Black Jack
 • Bubbaloo
 • Bubblicious
 • Chiclets
 • Clorets
 • Dentyne
 • Freshen Up Gum
 • Sour Cherry Gum
 • Sour Apple Gum
 • Stride
 • Trident
Cadbury Adams LLC Candies
 • Sour Cherry Blasters
 • Fruit Mania
 • Bassett’s Liquorice
 • Maynards Wine Gum
 • Swedish Fish
 • Swedish Berries
 • Juicy Squirts
 • Original Gummies
 • Fuzzy Peach
 • Sour Chillers
 • Sour Patch Kids
 • Mini Fruit Gums
Other Cadbury Adams LLC
 • Certs
 • Halls
Neocutis tuotteet

Tämä yritys tuottaa ryppyjä ehkäiseviä voiteita, jotka sisältävät 14 viikon ikäisenä abortoitujen vauvojen soluja. Tässä on luettelo voiteista, vaikka boikottia suositellaan kaikille Neocutis-tuotteille.

 • Journee Bio-Gel Prevedem
 • Bio-Serum Lumiere
 • Bio Restorative Skin Cream
 • Vaccines having HEK cells and their manufacturers:
 • MMR II (Merck)
 • ProQuad (MMR + varicella – Merck)
 • Varivax (Varicella – Merck)
 • Pentacel (DTaP Polio + Hib + – Sanofi Pasteur)
 • Vaqta (Hepatitis A – Merck)
 • Havrix (Hepatitis A – Glaxo SmithKline)
 • Twinrix (Hepatitis A and B combo – Glaxo)
 • Zostavax (Shingles – Merck)
 • Imovax (Rabia – Sanofi Pasteur)

Other drugs:

 • Pulmozyme (cystic fibrosis – Genetech)
 • Enbrel (rheumatoid arthritis – Amgen)
 • Fountain
 • Read the full report.
 • Children of God for Life
 • BWN World
Haluatko tietää mitä maailmassa oikeasti tapahtuu? Tässä kattava kooste lapsikaupasta mäkkärin ihmislasta sisältävään lihaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: