Julkkikset kertovat Adrenokromin käytöstä. Miksi suljemme silmämme?

Tiedätkö mitä on Adrenochrome eli suomalaisittain Adrenokromi? Adrenokromi uutetaan äärimmäisillä keinoilla traumatisoidun lapsen verestä. Satanistiset pedofiilit juovat verta, koska he ovat riippuvaisia sen erittäin riippuvuutta aiheuttavasta psykedeelisestä vaikutuksesta, heille se on välttämätön lääke.

Monet kansan rakastamat näyttelijät ja muusikot käyttävät Adrenokromia. Kuten myös poliitikot ja korkean tason virkamiehet. Monet saatetaan tämän aineen pariin kiristämisen kautta. Kuulostaako uskomattomalta? Niin meistäkin mutta totuus on taruakin ihmeellisempää ja tässä tapauksessa järkyttävää.

Tätä ravintolaa Chrissy Teigen promottaa kyseenalaisessa twiitissään. Myös Prinssi Charles suosittelee kyseistä eliitin suosimaa ravintolaa. Kaikki on silmiemme edessä, mutta samaan aikaan tämä leimataan salaliittoteoriaksi.

Lapsia tarvitaan 100, jotta saadaan litra Adrenokromia.

Avaa silmät karmealle totuudelle, jotta se saadaan loppumaan

Tässä artikkelissa on linkkejä aiheeseen Adrenochrome. Osa on suomeksi ja osa englanniksi. Tällä koosteella haluamme auttaa sinua etsimään ja muodostamaan oman mielipiteesi.

Tunnistat Adrenokromin käyttäjiä tästä mustasta silmästä.

Katso shokkivideo: Adrenokromi vuodot ja dokumentit.
Tässä videossa esitellään Adrenokromia tuottavan yrityksen lasten vankilistoja heidän henkilötietoineen ja Adrenokromin laatutiedot. Listassa kerrotaan myös missä lapsia pidetään vankeina ja koska heistä on tarkoitus päästä eroon mm. Hunting games jahdeissa ympäri Yhdysvaltoja. Videolla nähdään myös kuvineen tämän sairaan tuotantolaitoksen henkilökuntaa sekä asiakastietoja.

Katso video Adrenochrome ja Wuhan

Totuuden etsijät raportoivat aktiivisesti lapsikauppaan liittyvistä tunnelisodista ja Adrenokromiin liittyvistä asioista.

Tällä Fighting Project Monarch sivulla on paljon artikkeleita ja eliitin uhrien kertomuksia kokemuksistaan mm. Bushien ja Clintoneiden hyväksikäyttäminä. CIA:n käyttämä mielenhallintaprojekti MK-Ultra on edelleen käytössä mm. lapsiseksiorjien kouluttamisessa. Cathy O´´´´´’Brien on kirjoittanut kirjoja kokemuksistaan ja puhunut näistä asioista useita vuosikymmeniä. Siitä huolimatta nämä rikolliset saavat jatkaa touhujaan ilman syytetyksi joutumista.

Belgian eliitin lapsiseksiorjuudesta pakoon päässyt Anneke Lucas kertoo kokemuksistaan videoilla.

Turkin tv julkaisi shokkivideon julkkiksista

Turkin tv julkaisi videon, jossa se esittelee Adrenokromia käyttäviä julkkiksia. Luuletko, että tällaista voidaan julkaista ellei se ole totta?

Adrenochrome: The Driving Force behind the Cabal! They crave human blood!
Hillary Clinton on tunnettu Adrenokromin käyttäjä miehensä ja Obaman kanssa.
Pelosi betrays Americans! Covid-Onfected Adrenochrome-Boomerang? These people are sick!

Lue tästä Adrenochrome Truth blogista kyseisen asian parissa työskennelleen viesti. ”Olen nähnyt vartalotiloja Managuassa. Olen kiertänyt uuttolaitoksia Luxemburgissa ja Dubaissa. Olen seurannut, kuinka ”pyhät miehet” virtaavat Vatikaanin maanalaisiin katakombeihin, minkä jälkeen tunteja myöhemmin on seurannut lasten kulkue. Miehet tulivat ulos myöhemmin. Kukaan muu ei.”

Lue Brutal Proof Net sivustolta ”Human Hormone Used in Manipulating Mind Controlled Slaves and Mind Controlled Slave Assassins (MKULtra)
Adrenochrome being slang used for Endocrine brain system chemicals. The CIA has people post all over social media about Adrenochrome in childrens’ blood when it is actually the chemicals/hormones from the Pituitary Gland that activate the Adrenal glands as well as Endocrine chemicals that activate hormones etc,”

Tummien lasten adrenokromi on laadukkaampaa
Mitä et tiennyt adrenokromista: Missä ovat kadonneet lapset?
#Pizzagate on totta. Etsi tietoa tuolla hakusanalla täältä ja ymmärrät.

Tietoa Suomeksi Pizzagatesta. Tässä dokumenttissa on äänessä valtamedian toimittaja, joka on tutkinut Pizzagatea.

Ex-CIA Robert David Steele – On myös rohkeita ihmisiä oikeudessa, jotka taistelevat tätä pahuutta vastaan henkensä uhalla.
Adrenokromi mainittu valtamediassa Dr Phil ohjelmassa.
Eturivin näyttelijäksi pääsee rituaalien kautta kuten Angelina Jolie kertoo salaa kuvatulla videolla.
Nämä henkilöt tutkivat lapsikauppaa ja hirttäytyivät kaikki oven kahvaan… Uskotko?

Katso video The Murder of Anthony Bourdain. Herra oli päässyt asioista selville ja tulossa julkisuuteen tietojensa kanssa.

Isaac Kabby: Exposing Hollywood pedophilia (After that he was murdered)

Todisteista tämä ei jää kiinni

Tämän linkin takaa löytyy turvaluokiteltuja dokumentteja ja todisteita, joista osa liittyy myös lapsikauppaan ja pedofiliaan.

Älä enää sulje silmiäsi tältä pahuudelta. Jaa tietoa, jotta tulevaisuudessa miljoonat lapset vuosittain säästyvät tältä karmealta kohtalolta. Lisää videoita löydät Bitchcutesta hakusanoilla mm. Adrenochrome, pizzagate, pedogate, cabal

Donald Trump taistelee lapsikauppaa vastaan

Ymmärrättekö nyt miksi Donald Trump on niin vihattu Hollywood eliitin, monien poliitikkojen ja valtamedian osalta? Hänen tärkeimpiä tehtäviä on ollut lapsikaupan paljastaminen ja sen osalta hän on tehnyt enemmän töitä, kuin aiemmat presidentit yhteensä. Lasten pelastusoperaatioista voit lukea Pentagon Pedofiili työryhmän raporeista.

Alla Fall of Cabal dokumentteja, joissa käsitellään myös adrenoromia.

Haluatko tietää mitä maailmassa oikeasti tapahtuu? Tässä kattava videokooste mm. lapsikaupasta ja mäkkärin ihmislasta sisältävästä lihasta.

Miten ihmisten kloonaaminen liittyy tähän kaikkeen? Totuus on taruakin ihmeellisempää.

3 vastausta artikkeliin “Julkkikset kertovat Adrenokromin käytöstä. Miksi suljemme silmämme?

Kommentit on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: