Covid-19 vuosisadan petostapaus – Nürnbergin toinen tuomioistuin on valmisteltu

Tämä artikkeli on julkaistu alunperin 24.2.2021 Great Reject -sivustolla. Covid-19 petosta edistäneiden suomalaisten päättäjien, virkamiesten, hoitohenkilökunnan ja median edustajien kannattaa alkaa myös asennoitua kohtaamaan tilanne, jossa joutuu vastaamaan teoistaan.

Jokaisen suomalaisen on nyt syytä miettiä omaa suhtautumistaan koronatestaukseen, rokotuksiin ja perusteettomiin rajoituksiin. Jokaisen tulee ymmärtää, että ei tällaista massiivista joukkokannetta pistetä pystyyn ilman kovia todisteita.

Toista Nürnbergin tuomioistuinta on valmisteltu viime viikosta lähtien ja ryhmäkannetta ollaan parhaillaan perustamassa

Ryhmäkanne tai edustuskanne on oikeusjuttu, jossa suuri joukko ihmisiä yhdessä nostaa kanteen tuomioistuimessa tai jossa tietyn luokan vastaajia haastetaan.

Reiner Fuellmich saa tuen tuhansilta asianajajilta ympäri maailmaa tuodakseen Davosissa perustetun Covid19-skandaalin tuomioistuimeen.

Reiner Fuellmich on asianajaja, joka onnistui tuomitsemaan autojätti Volkswagenin sen modifioitujen katalysaattorien takia. Ja sama asianajaja onnistui tuomitsemaan Deutsche Bankin.

Deutsche Bank suostui maksamaan yli 130 miljoonaa dollaria tapauksen ratkaisemiseksi / ostamiseksi ulkomaisten korruptiokäytäntöjen ja petostapausten takia.

Katso suomeksi tekstitetty video tästä ryhmäkanteesta.

Covid-19:stä tulee vuosisadan petostapaus

Joten nyt hän kohtaa seuraavan työtehtävänsä. Työn, jota tukevat tuhannet lakimiehet ja asiantuntijat ympäri maailmaa.

Reiner Fuellmichin mukaan kaikki saksalaisten yritysten tekemät petokset eivät ole mitään verrattuna vahinkoon, jonka tämä Covid-19-huijaus on aiheuttanut ja aiheuttaa edelleen.

Tämä Covid-19-kriisi tulisi nimetä uudelleen ”Covid-19-skandaaliksi” ja kaikki syylliset olisi saatettava syytteeseen manipuloinnista ja väärennetyistä testausprotokollista johtuvista siviilioikeudellisista vahingoista.

Siksi kansainvälinen asianajajaverkosto riitauttaa kaikkien aikojen suurimman vahingonkorvaustapauksen, nimittäin Covid-19-petoskandaalin, josta on sittemmin tullut kaikkien aikojen suurin rikos ihmiskuntaa vastaan.

Saksalaisten lakimiesten aloitteesta perustettiin Covid-19-tutkintalautakunta, jonka tavoitteena on ryhmäkanteiden nostaminen anglosaksisen lain perusteella.

Covid-19-skandaali ei ole koskaan ollut terveysongelma

“Muun muassa satojen tutkijoiden, lääkäreiden, taloustieteilijöiden ja kansainvälisen maineen omaavien lakimiesten kuulemistilaisuudet toteutettiin 7.10.2020 alkaen. Berliinin tutkintalautakunnan mukaan Covid-19-tapaukset ovat nyt osoittamassa 100 prosentin varmuudella, että Covid-19-skandaali ei koskaan ollut terveysongelma”
Dr. Fuëlmich on February 15, 2020

Tuomioistuinistunnot löytyvät täältä.

Eliitti vahvistuu pienyritysten ahdingosta

”Pikemminkin kyse oli vallan vahvistamisesta, joka on saatu laittomasti korruptoituneen” Davos-klikin ”rikollisilla menetelmillä, siirtämällä ihmisten varallisuus Davosin jäsenille pienten ja erityisesti keskisuurten yritysten selkänahasta. ”

Komitean johtopäätös on, että liike-elämän ja poliittisen eliitin jäsenet käyttävät Covid-19:tä harhautustaktiikana tavoitteenaan siirtää markkinaosuuksia ja vaurautta pieniltä ja keskisuurilta yrityksiltä globaaleille alustoille, kuten Amazon, Google, Uber ja muut suuret teknologia- ja monikansalliset yritykset.

Alustat, kuten Amazon, Google, Uber ja muut bigtechit, ovat siis omaksuneet markkinaosuutensa ja vaurautensa.

Virheellinen PCR-testaus ja vaaralliset rokotteet

Valitus Euroopan komissiota vastaan rokotuksen hyväksymisen kumoamiseksi. New Yorkin oikeusjuttu PCR-testauksen asemasta, saksalaiset oikeusjutut, kanadalaiset oikeusjutut, australialaiset oikeusjutut, itävaltalaiset oikeusjutut, oikeudenkäynnit kansainvälisessä tuomioistuimessa ja Euroopan yhteisöjen tuomioistuimet Ihmisoikeuksista.

”Olemme nähneet, mikä on vahvistettu toistuvasti: viruksen vaarallisuus on suunnilleen sama kuin kausiluonteisen influenssan, riippumatta siitä, onko kyseessä uusi virus vai onko kyse vain influenssasta, joka on nimetty uudelleen Covid-19-pandemiaksi .”

Lue myös Kansainvälinen rikostuomioistuin hyväksyy kantelun siitä, että Israelin hallitus rikkoo Nürnbergin säännöstöä

Samaan aikaan Drostenin PCR-testit eivät voi kertoa meille mitään tarttuvista infektioista. Testistä on kiistattomasti osoitettu, ettei sitä ole tehty diagnostiseksi testiksi.

Rajoitustoimet ovat tuhoisia

Mikä pahentaa asiaa, antiviruksen torjuntatoimenpiteiden aiheuttamat terveys- ja taloudelliset vahingot ovat niin tuhoisia, että on tarpeen puhua historiallisesti ainutlaatuisesta tuhotasosta.

Väestön panikoittamiseksi otettiin käyttöön vaarallisia ja haitallisia suojatoimenpiteitä (jopa WHO), kuten turhan ja vaarallisen maskin pakollinen käyttö ja sosiaalinen etäisyys. Hyödytöntä ja haitallista. Tämä kaikki, jotta väestö olisi ”valmis” injektioihin.

Maailman väestö toimi marsuina näille kokeellisille geeni-injektioille.

Ihmiset vaativat toimenpiteiden lopettamista

Samaan aikaan yhä useammat ihmiset, ei vain lakimiehet, vaativat näiden tappavien toimenpiteiden välitöntä lopettamista. Lisäksi vaaditaan riippumattoman kansainvälisen tuomioistuimen suorittamaa oikeudellista valvontaa Nürnbergin oikeudenkäyntien mallin mukaisesti.

Esimerkki englantilaisen lääkärin tri Vernon Colemanin tällaisesta pyynnöstä

Lisäksi haastattelu Berliinin vanhainkodin ilmiantajan kanssa paljastaa, että siellä rokotettiin 31 ihmistä, joista jotkut väkivallalla Bundeswehrin sotilaiden läsnä ollessa. Heidän hyödytön PCR-testi oli negatiivinen ennen rokotusta. Kahdeksan ihmistä on nyt kuollut ja 11:llä on vakavia sivuvaikutuksia rokotuksista.

Mikä on todella vaakalaudalla?

Jotta voisimme täysin ymmärtää, mistä tässä uudessa Nürnbergin tuomioistuimessa on kyse kaikkien aikojen suurimman rikoksen osalta, meidän on aloitettava Drostenin valheella ja Corman-Drostenin paperilla PCR-testistä Davosin nimissä … Yksi törkeimmistä valheista historiassamme, johon kaikki on kiinnitetty.

Sitten tämän jättimäisen panttivankitilanteen suuri arkkitehti Klaus Schwab, rahoitusoligarkian sponsorit, Drostenin ohjeiden toimeenpanolla aseistetut EU:n kärjessä olevat poliitikot ja WHO johtivat siihen, että kaikki länsimaiset hallitukset tekivät tuhoisia päätöksiä eristämisestä. Ulkonaliikkumiskiellot, pakollinen maskin käyttäminen, sosiaalinen etäisyys ja muut drakoniset toimenpiteet olemattoman vaaran torjumiseksi.

Tämän lisäksi ihmiset ovat motivoituneita ottamaan rokotteen valheen perusteella. Jos motivointi ei toimi, hallitukset pakottavat väestön rokotuksille suoraan tai epäsuorasti.

”Nämä ovat totuuksia, jotka riisuvat tehdyistä rikoksista vastuussa olevien maskit”, sanoo tohtori Fuellmich.

Ja poliitikoille, jotka luottivat näihin korruptoituneisiin henkilöihin, hän sanoo: ”Nämä tosiasiat voivat olla heille toinen pelastus, joka voi auttaa heitä korjaamaan asiat ja aloittamaan kauan odotetun julkisen tieteellisen keskustelun, jotta vältetään, että myös heitä verrataan näihin rikollisiin.”

Kansainvälinen oikeudellinen koalitio aloittaa toimintansa tässä kuussa.

Lisäksi komissio yrittää toteuttaa suojatoimenpiteitä, kuten alueellisten maatalousrakenteiden suojaaminen, alueellisen valuutan turvaaminen estääkseen uuden valuutan määräämisen ”ylhäältä”, ja pyrkii rakentamaan uuden, todella itsenäistä tietoa tarjoavan mediaympäristön.

Jos haluat uusimmat päivitykset tuomioistuimista ja muusta, suosittelemme seuraamaan Telegram-kanavaa

Lue myös Näin saadaan aikaan juuri sellainen pandemia kuin halutaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: