Yhdysvaltain armeija pelasti yli 1000 lapsikaupan uhria Evergreen aluksesta Suezin kanaalista

Näin on kerrottu useista lähteista vaikka samaan aikaan faktan tarkistajat tekevät parhaansa kumotakseen tiedot. Yleensä ne tiedot juuri pitävät paikkansa, mitä Soroksen rahoittamat faktan tarkastajat parhaansa mukaan yrittävät peitellä. Tutki itse ja tee päätelmä mikä on totta. 

Lue Talk About fact checkers going crazy about Evergreen…

Aiheesta eri sivustoilla

Evergreen aluksen liikkeistä ja ihmiskaupan uhrien pelastamisesta ovat kertoneet useat mediat

Yhdysvaltain armeija taistelee eliittiä ja ihmiskauppaa vastaan

Yhdysvaltain armeija on ollut kiireinen tuhotessaan CCP:ta, Yhdysvaltain kommunistista osakeyhtiötä ja heidän pedofiilipoliitikoitaan samalla kun he ovat pelastaneet miljoonia lapsia laajasta kansainvälisestä lapsikaupan renkaasta, mukaan lukien he, jotka otettiin huostaan Yhdysvaltojen rajalla.

Mitä tulee Evegreeniin, Yhdysvaltain laivaston sotilaat, Venäjän erikoisjoukot ja Allianssin suojaryhmä evakuoivat Evergreen-alukselta 1245 seksikauppaan tarkoitettuja teini-ikäisiä ja aikuisia. Ever Givenin 20 000 konttia täytettiin myös 1366 ruumiilla. Pian ennen satamasta poistumista rahti päivitettiin nuorilla ja aikuisilla, sekä lisättiin pikkulapsia, joiden ruumiit oli tarkoitettu elinsiirtoihin.

Ever Given -aluksen sieppaus tuli kalliiksi Illuminatin eli Cabalin perheille, jotka ovat johtaneet maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää yli 7000 vuoden ajan. Toiminta Evergreenin kautta on ollut Cabalin tuottoisaa ihmiskauppabisnestä eli elinten ryöstämistä ja adrenokromituotantoa, seksikauppaa, aseita ja huumeita, jota on johdettu Vatikaanin toimistosta.

KATSO VIDEO: ADRENOCHROME: THE DEVIL’S DRUG! Q: THESE PEOPLE ARE SICK! CHILD SEX TRAFFICKING SATANIC RITUAL ABUSE

Tunneleita on puhdistettu ympäri maailmaa

Yhdysvaltain ja muiden maiden erityisoperaatioryhmät ovat myös saaneet päätökseen maanalaisten tunnelien siivoamisen ja pelastaneet ihmiskaupan lapsiuhreja ympäri maailmaa, myös Yhdysvaltain Capitol Hillin alla.

Yhdysvaltojen, Venäjän ja Intian erikoisjoukot tuhosivat maanalaiset tukikohdat Kiinassa.

Nämä erikoisjoukot raivasivat 150 mailin tunnelin, joka kulkee Alppien ja Vatikaanin alla, takavarikoimalla kultaa, muinaisia ​​asiakirjoja ja arvokkaita taide-esineitä.

Biden valmistelee sotaa Lähi-itään

Ever Given kuljetti ydinkärkeä poistettavaksi Romanian satamassa ja toimitettavaksi sitten rautateitse aloittaakseen sota Lähi-idässä Bidenin hallinnon alaisuudessa. Se oli osa Cabalin suunnitelmaa.

Egyptin hallituksen johtaja joutui osallistumaan Evergreenin tilanteeseen, häntä uhkasi kuolema, jos hän kieltäytyisi yhteistyöstä allianssin kanssa.

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla, miten asiat tuodaan suuren yleisön tietoisuuteen.

Lue myös Yli 50 000 lasta pelastettu tunneleista

Lue myös Julkkikset kertovat Adrenokromin käytöstä. Miksi suljemme silmämme?

30 vuotta eliitin raha-asioita hoitanut kertoo miten lapsien uhraus sai hänet perääntymään systeemistä.
%d bloggaajaa tykkää tästä: