Satanistit Hollannin kuningatar Beatrix ja pääministeri Mark Rutte on teloitettu?

Benjamin Fulford uutisoi 28.9.2020, että Natsi-Hollannin kuningatar ja Alankomaiden pääministeri Mark Rutte on teloitettu Pentagonin lähteiden mukaan. Näitä tietoja ei ole vahvistettu raportin julkaisupäivänä. Lähteet ovat kuitenkin olleet luotettavia aiemmin. 

Tämän viestin saimme : ”Yhdysvaltain joukot ovat saattaneet teloittaa Hollannin pedocabalin johtajat kuningatar Beatrixin ja pääministeri Mark Rutten.”

Tämä tehtiin ”afrikkalaisen maahanmuuton pysäyttämiseksi, MH17:n sekä ihmisyyttä vastaan tehtyjen rikosten paljastamiseksi”. Lähteet lisäävät, että Euroopan unionin pääkaupunki Bryssel on Yhdysvaltain armeijan miehittämä, jotta EU:n deep state saadaan puhdistettua.

Belgian ja Hollannin sotilaallinen miehitys ja heidän eliittiluokkansa teloitukset ovat jo paljon myöhässä. Tämä pätee paitsi Belgiassa ja Hollannissa, myös Yhdysvalloissa, Englannissa ja Kanadassa. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat kiduttaneet ja murhanneet lapsia teollisessa mittakaavassa vuosituhansien ajan.

”Rakastetut kuninkaalliset Euroopassa” ovat todellisuudessa pirun palvelijoita.

Onko sinulla vaikeuksia uskoa tähän? 

Tutustu Marc Dutroux’n tapaukseen Belgiassa, joka on todistettu useissa oikeustapauksissa ja uutisoitu myös valtamedioissa.

Tässä on lyhyt yhteenveto artikkelista:

”Dutroux tuomittiin kahdesti alaikäisten lasten sieppaamisesta ja raiskaamisesta. Ensimmäinen kerta oli vuonna 1989. Toinen kerta tapahtui vuonna 1996. Hän istui vain kolme ja puoli vuotta ensimmäisestä 13 vuoden rangaistuksestaan ​​ja alle kymmenen vuotta myöhemmin hänet tuomittiin uhrien sieppaamisesta, kiduttamisesta ja väärinkäytöstä, joista osan hän kidutti kuoliaaksi.

Eliitin Satanistien rituaaleissa Belgiassa mukana ollut uhri kertoo järkyttäviä kokemuksiaan. Hän mainitsee Belgian kuninkaallisia videolla.

Poliittinen eliitti tilasi lapsia satanistisiin tarkoituksiin

Poliittinen eliitti ei pelkästään rahoittanut Dutrouxin pyrkimyksiä – He tekivät hänelle erityisiä tilauksia. Joskus he pyysivät tietyntyyppisiä lapsia (heitä kutsuttiin ”juhlavuosiksi” ja häntä pyydettiin toimittamaan lapset tietyn iän, sukupuolen tai rodun mukaan). Joskus he pyysivät erityisiä tapoja kiduttaa lapsia heidän toiveidensa täyttämiseksi (orgiat, saatanalliset rituaalit, joihin sisältyy uhrauksia ja kidutuspelejä).

Päättäjiä kiristetään lasten hyväksikäyttö- ja tappamisvideoilla

Joskus Poliittisen eliitin edustajat pyysivät häntä kuvaamaan tiettyjä vaikuttajia, jotka tekivät näitä raakoja tekoja lapsille myöhempää käyttöä varten kiristykseen. Samaa kiristystapaa käytetään joka puolella maailmaa. Tässä todistajanlausunto Chief Justice Robertsonista USA:ssa tammikuussa 2021.

Oikeudenkäynneissä todistajat ja uhrit kertoivat tunnetuiden henkilöiden osallisuudesta

Dutroux väitti, että monet asiakkaista ja rahoittajista olivat maailman johtajia. Hän asui Belgiassa, missä EU:n ja Naton päämaja sijaitsi.

Oikeudenkäynnin aikana todistajat ja uhrit tulivat esiin kuvaamalla esimerkiksi ”mustia messuja”, joissa tarkkailijoiden ja osallistujien edessä tapahtui lasten ja aikuisten uhraamista. Näihin osallistujiin kuului todistajien mukaan merkittäviä poliitikkoja ja julkisuuden henkilöitä.

Satanistien “hunting parties” 

Todistajat kuvasivat myös ”metsästysjuhlia”, joissa eliitin edustajat vapauttivat alastomia lapsia metsään piiloutumaan, jotta he itse voisivat metsästää heidät ja teurastaa heidät. Monissa uhrien tarinoissa oli niin paljon yhtäläisyyksiä, että niitä oli mahdotonta kieltää. Esimerkiksi metsästysjuhlia pidettiin usein linnoissa, joissa uhrit eivät voineet paeta ja tapahtumat piilotettiin yleisön silmiltä. Ne, joita ei tapettu metsästyksessä, ajettiin Dobermannien toimesta yleensä alas kuolemaansa.

Näistä metsästystapahtumista on esitetty dokumentteja paikkoineen ja ajankohtineen tässä videossa, jossa kerrotaan Adrenokromin tuotantolaitoksen dokumenteista suomeksi.

Chateaux Des Amerois eli Mother of Darkness castle

Belgiassa sijaitsee linna, jossa näitä tapahtumia mm. järjestetään. Chateaux Des Amerois located in forests of Belgium near border of Luxemborg and France, is also alleged, to be a location for Monarch programming, orgies and child sacrifice.

Kaikki tämä julkistettiin oikeudenkäynnissä jo vuonna 2004. Miksi New York Times, CNN, Yle, Helsingin Sanomat, Iltalehti, Ilta-Sanomat sekä muut valtamediat ovat vaienneet?

275,000 in Belgium Protest Handling of Child Sex Scandal

SORDID TIMES IN DEAR BELGIUM

Belgium Pedophilia Scandal /Did Authorities Cover Up Its Scope?: Book Revives Fear of Grand Conspiracy

Explainer: Paedophile Marc Dutroux and the horror case that united a divided Belgium

Belgium’s silent heart of darkness

Marc Dutroux: The Monster of Belgium

Adrenokromitehtaita löytyy tunnelien lisäksi keskeisiltä paikoilta

Sillä välin New Yorkissa lapsikidutus- ja adrenokromilaitos osoitteessa 720 Fifth Avenue murrettiin ja sadat kidutetut lapset pelastettiin Pentagonin lähteiden mukaan. Tämä on aivan kadun varrella, lähellä Jared Kushnerin 666-mikrosirutehdasta.

Tämän laitoksen lapsia pidettiin vankeina 3-vuotiaista lähtien ja kidutettiin sekä raiskattiin toistuvasti adrenokromin keräämiseksi. Heidät tapettiin murrosiän jälkeen. Tämän tilan sisäänkäynti oli naamioitu ”Abercrombie and Fitch Kids” -myymäläksi, jotta lapsia saatiin tuotua sisään.

Tässä linkissä on luettelo lapsista heidän henkilötietoineen, yrityksen nimi jne. 

Miksi valtamediat, Google ja Facebook peittelevät totuutta?

Se, että Google, Facebook jne. eivät linkitä tähän, kertoo paljon siitä, kuka todella hallitsee näitä yrityksiä. Adrenokromista löytyy paljon tietoa tästä hakukoneesta, joka ei sensuroi hakutuloksia https://duckduckgo.com/

Tiesitkö, että Googlen prosessorin nimi on Adreno ja nettiselaimen Chrome. Alkaako kellot soittaa?

Lue myös Joe Biden ei ole Joe Biden

Jessie Czebotar irtaantui satanisteista ja kertoo kokemuksistaan sekä nimeää tunnettuja henkilöitä.

Yksi mielenkiintoisimmista Illuminatin toimintaa avaavista henkilöistä on kyseisestä kultista irtaantunut Jessie Czebotar. Hänen isoäitinsä kasvatti häntä satanistiseen kulttiin taaperosta saakka ja hän kertoo avoimesti kokemuksistaan ja irtaantumisesta kultista. Nyt hän auttaa taistelussa Cabalia vastaan ja antaa tietoja mm. maanalaisista tunneleista, joissa lapsia pidetään. Hän kertoo myös haastatteluissa nimeltä monista tunnetuista kultin jäsenistä kuten Beyoncesta ja Meghan Marklesta. Täältä Illuminati The Darkness sivustolta löytyy paljon videoita ja juttuja Illuminaattien toiminnasta.

Lue tästä turvaluokiteltuja asiakirjoja, jotka on julkaistu ja liittyvät eliitin rikoksiin.

Joka vuosi katoaa miljoonia lapsia ympäri maailmaa ja valtaosa osa heistä on siepattu eliitin toimesta satanistisiin rituaaleihin ja adrenokromin tuotantoon. Nyt on aika herätä ja nähdä totuus! Vain siten tälle mielettömyydelle saadaan loppu. Todistusaineistosta tämä ei jää kiinni.

Lue Totuus Prinssi Philipistä. Samat satanistien rituaalimenot ovat olleet Englannissa menossa vuosisatojen ajan tähän päivään saakka. Tästä vihjaili Prinsessa Dianakin aikoinaan puhuen kuningasperheen jäsenistä liskoina ja paholaisina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: