JFK Jr tytär – Kayleigh McEnany 

JFK Jr tytar

Jo vuosien ajan on huhuttu, että Kayleigh McEnany on JFK Jr:n ja Caroline Bessette-Kennedyn tytär. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat tietoisia, että tämä pariskunta ei kuollut lento-onnettomuudessa ja pian on heidän aikansa tulla takaisin julkisuuteen paljastamaan eliitin rikoksia vuosikymmenien ajalta yhdessä prinsessa Dianan kanssa.

Kuulostaako uskomattomalta? Varmasti jos on seurannut vain valtamedian uutisia tämä voi kuulostaa hieman korkealentoiselta. Kun lähtee perehtymään asioihin alkaa omassa päässä palapelin palaset loksahtelemaan paikoilleen ja kaikki on aivan selvää. Sinun ei tarvitse uskoa mitä tässä jutussa sanotaan. Sinun pitää alkaa kuunnella omaa sydäntä, joka varmasti kertoo totuuden, kun annat sille mahdolllisuuden.

Kuka on Kayleigh McEnany? 

Kayleigh McEnany on yhdysvaltalainen konservatiivinen poliittinen kommentaattori ja kirjailija, joka toimi Trumpin hallinnon lehdistösihteerinä. Hän toimii tällä hetkellä Fox Newsin avustajana. Hän aloitti mediauransa Huckabeen tuottajana Fox Newsissa ja työskenteli myöhemmin CNN:n kommentaattorina. Vuonna 2017 hänet nimitettiin republikaanien kansallisen komitean valtakunnalliseksi tiedottajaksi.

McEnany on ollut läheisessä yhteydessä republikaanipuolueeseen collegesta lähtien. Hän arvosteli Obaman presidenttiyttä, ja vuonna 2012 hän julkaisi useita twiittejä, joissa kyseenalaistettiin Barack Obaman syntymäpaikka. Vuonna 2012 McEnany twiittasi Obaman velipuolesta Malik Obamasta, joka asuu Keniassa.

Jos asia on sinulle uusi ja lähdet kaivelemaan asioita törmäät “Faktan tsekkaajiin”, jotka yrittävät ampua alas tämänkin asian. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että jos joku juttu on Fact Check se on totta. Nämäkin valheet paljastuvat ajallaan.

Robert Kennedy Jr vahvisti John Kennedy Jr on elossa

7 asiaa, jotka todistavat, että JFK Jr on elossa

Videoita JFK Jr:stä löytyy pilvin pimein. Laita hakusanaksi Vincent Fusca, Katso itse ja tee päätelmä mikä onkaan totuus. 

Tällä videolla käsitellään monia mielenkiintoisia asioita kanavoinnin avulla ja Kayleighin vanhemmat ovat yksi aihe.

Pidetään melko varmana, että Negative 48 nimimerkin takana tietoa jakava henkilö on JFK Jr. Hän myös kertoi elokuun 2021 lopussa, että Kayleigh McEnany on JFK Jr:n tytär.

Juan O Savin on myös monien lähteiden mukaan joko itse JFK Jr tai joku hyvin läheisesti hänen kanssaan toimiva, jolla on sisäpiirintietoa mm. armeijan liikkeistä. 

Kuka on Juan O Savin? Entäpä jos hän onkin…

Lue tästä juttuja Juan O Saviniin liittyen.

Uskon, että Kayleigh McEnany on Usan tuleva presidentti, joka tuo vihdoin valon maailmaan.

Lue myös Joe Biden ei ole Joe Biden.

%d bloggaajaa tykkää tästä: