Armeija jatkaa lapsien pelastusta maanalaisista tunneleista ympäri maailmaa

Alkuperäinen artikkeli 9/2020 Before it´’s news

Kymmeniä tuhansia kidutettuja, aliravittuja lapsia ja ruumiita on löydetty Deep Underground Military Bases (DUMBS) -verkostosta, joka toimi Yhdysvaltojen, Kanadan, Meksikon, Australian, Aasian ja koko Euroopan alla. 

Yli vuoden ajan Yhdysvaltain erikoisjoukot olivat olleet koulutuksessa pelastustehtäviin, jotka alkoivat 16.10.2019 pelastaen yli 2 100 häkkiin joutunutta vauvaa ja lasta China Lake Navyn laitoksen alla Kaliforniassa. Lapsia pidettiin häkeissä ihmiskokeita, elinten keräämistä, mielenhallintaa, seksuaalista hyväksikäyttöä sekä Adrenachromen tuotantoa varten (traumatisoituneen lapsen veren juomisen uskotaan pysäyttävän ikääntymisen ja tuottavan “high” tunteen) ja satanistien lapsiuhririittien kunniaksi.

Kyseessä on maailmanlaajuinen operaatio eliittiä vastaan

Laajoja lastenpelastustehtäviä ympäri maailmaa johtivat presidentti Trump, Pentagonin pedofiilityöryhmä, Yhdysvaltain erikoisjoukot ja merijalkaväki yhteistyössä Interpolin kanssa sekä eri maiden erikoissotilaat. Niihin kuuluivat pedofiilien pidättäminen ja maanalaisten tunneleiden ja tukikohtien tuhoaminen pieniä maanjäristyksiä aiheuttaneiden pommien avulla. Julkisista maanjäristyskartoista voi katsoa ympäri maailmaa tapahtuneista erikoisista “järistyksistä”.

6. syyskuuta Filippiineillä tuhoutui valtava tunneli – johon liittyi maanjäristys. Pahamaineisen pedofiili Jeffrey Epsteinin apuri Ghislaine Maxwell on todistanut pelastaakseen oman henkensä maailmanlaajuisia hallitusten johtajia, kuninkaallisia ja maailmanlaajuisessa tunneliverkostossa mukana olleita yritysjohtajia vastaan. Prinssi Andrewin tekemisistä on uutisoitu jopa valtamediassa, mutta siellä on kerrottu vain jäävuoden huippu.

Tämä on johtanut siihen, että tuhansia ihmisiä on pidätetty ympäri maailmaa maanpetoksesta, pedofiliasta, lapsikaupasta, rahanpesusta ja oikeuden toteutumisen estämisestä. Lapsia pelastetaan edelleen maailmanlaajuisesti, kun Maxwell on vuotanut tietoja, joissa heitä on pidetty, pahoinpidelty ja tapettu eliitin rituaalimenoissa.

Uskottiin, että ainakin toisen maailmansodan lopusta lähtien DUMBS:ia olivat rahoittaneet, rakentaneet ja johtaneet Illuminatin, Deep Staten tai Cabalin jäsenet käyttäen Yhdysvaltain veronmaksajien dollareita, jotka kanavoitiin CIA:n mustan budjetin kautta. Tosin löydettiin syvempiä tunneleita, jotka olivat ikivanhoja. 

DUMBS: Maanalainen sota osa kaksi

Gene Decode raportoi säännöllisesti dumbeista ja tunnelisodan etenemisestä.

Mikä on Unicefin todellinen tarkoitus?

Yli 50 000 traumatisoitunutta tai kuollutta lasta on löydetty maanalaisista tunneleista, jotka ovat yhdysvaltain kaupunkien alla. Australian armeija löysi äskettäin yli 300 000 kidutettua lasta Melbournen maanalaisissa tunneleissa, ja seuraavien parin viikon aikana yli miljoona lasta tuotaisiin pois Australian alla kiertäneestä tunneliverkostosta. 

Vatikaanin pyörittämässä ja CIA:n rahoittamassa kansainvälisessä lapsikaupparingissä näytti olevan tuhansia lapsia, jotka katosivat joka vuosi. Tunnetut järjestöt, mukaan lukien jotkin valtion suojelupalvelut, varastivat lapset maailmanlaajuisen ja poliittisen eliitin käskystä sekä Yhdysvalloissa että Yhdistyneessä kuningaskunnassa, erityisesti Arizonassa ja Kaliforniassa. UNICEF, NATO, monet lasten hyväntekeväisyysjärjestöt Afrikassa ja Hollywoodin ulkopuolella uskottiin sieppaavan ja kiduttavan lapsia kehittyneen tunneliverkoston avulla.

Tämä lasten kidnappausverkosto löydettiin sen jälkeen, kun tuhansia hyväksikäytetyjä ja kidutettuja lapsia löydettiin ja pelastettiin tunneleista, jotka menivät New Yorkin ja Los Angelesin läpi. Ensimmäisen Covid-19-pandemian valeaallossa lapsia hoidettiin USNS Comfort -sairaala-aluksella New Yorkin satamassa ja USNS Mercy -sairaala-aluksella Kalifornian rannikolla. 

YK New Yorkissa ja Century City LA:ssa, jotka molemmat olivat ulkosuhteiden neuvoston hallinnassa, olivat tunnettu kasvualustana satanisteille, jotka harjoittivat lapsien rituaalimurhia.

Charlie Ward, Yhdysvaltain valtiovarainministeriön ammattimainen kullan toimittaja, joka oli ollut parissa tunnelissa, sanoi: ”Lasten pelastusoperaatiot ovat siirtyneet toden teolla Nevadassa… hämmästyttävää oli se, että kaikki ajattelivat, että Las Vegas olisi kauhuesitys… siellä oli kauhuesitys, mutta se oli Reno… Renon alla he eivät voineet uskoa maan alla olevia tunneleita… DUMBIT… Tämä viimeinen Renossa, ja puhumme vain 7 päivää sitten (nauhoitettu 17.5.2020). 

Illuminaattien salaseura eli Cabal tietää, että tämä on tulossa alas… joten suurin osa Renon alla olevista tunneleista löydetyistä lapsista oli kuolleita… ei vain kuolleita ihmisiä, he olivat ruhjoutunut… Heidän on täytynyt käydä läpi… he yrittävät tehdä DNA-testejä saadakseen palaset takaisin järjestykseen… mikä pala kuuluu mihinkin vartaloon. Se on kauheaa.”

Australiassa on valtava tunneliverkosto

Erikoisjoukot menivät Melbourneen ja löysivät toisen kerroksen jo valtavan tunnelijärjestelmän alta. Tämä toinen tunneli alkoi Sydneystä ja meni verkkomaiseksi kehäksi ympäri Australiaa, ja iso keskilinja juoksi kohti Ayers Rockia. Eräänä iltana kello 21.m-6 tai 7.m. Ayersissa raportoitiin räjähdyksiä, kuten maanjäristyksiä, 2-3 sekunnin välein.

Charlie sanoi: ”Kun merijalkaväki saapui, he menivät Uuteen-Seelantiin. He toivat armeijan insinöörijoukot mukanaan. He antavat vinkkejä ja erilaisia asioita auttaakseen ihmisiä olemaan maan alla. Näissä syvissä maanalaisissa tukikohdissa oleskelulla on syvällinen vaikutus erityisesti aivoihin… joten alat nähdä epätosia asioita, joten se on hyvin hämmentävää näissä tunneleissa… heidän on varmistettava, että he eivät ammu toisiaan… Voit menettää suuntasi maan alla niin nopeasti. 

Joten kun amerikkalaiset menivät sinne ja he kouluttivat Ausseja tekemään tämän itse… he löysivät laajan tunneliverkoston, joka meni melkein Australian ympäri… ja sitten [Merijalkaväki] jatkoi eteenpäin… joten Aussit tekevät tämän… Mitä tapahtui, he menivät Melbourneen… he löysivät toisen kerroksen tämän valtavan tunnelijärjestelmän alta Australiassa… he aloittivat Sydneyssä… he kuvailivat sen meille… ajattele arachnid… se on verkko… ja se oli alla… tämä menee koko matkan… VAU… he vain kaivavat… BTW siksi riippuvuus öljystä ja kaasusta… koska se on peite olla jatkuvasti maan alla… Joten tämä toinen tunnelijärjestelmä kulkee australian ympäri renkaassa, jonka iso keskilinja kulkee kohti Ayers Rockia

Miettikääpä tapahtumia ja lockdowneja Australiassa Covid plandemian aikana. Asiat liittyvät toisiinsa.

3. syyskuuta 2020 sotilasraportti tunneliverkoston puhdistamiseksi: ”DUMB-raivaus Australiassa arvioitiin 15%, ja massiivista työtä on vielä tehtävä. Uusi-Seelanti oli 15%, ja siellä löydettiin hiljattain tunneleita. Papua-Uudessa-Guineassa on tehty jonkin verran työtä. Brittiläiset saaret on tyhjennetty arviolta 25%, Etelä-Amerikka 18%. Saksasta on poistettu 87 000. Mustan metsän alla ollutta tunnelia raivattiin. Merkel on kotiarestissa. Gitmo on täynnä. Grönlantiin viedään korkean profiilin tapauksia. Osa siirretään FEMA:n leireille. Suunnitteilla on uusien vankitilojen rakentaminen.”

Rikolliset tuomitaan

Kuten Charlie Ward totesi 18.8.2020, ”Hyvin yksinkertaisesti, jos olet tekemisissä pedofilian kanssa, siihen liittyy automaattinen kuolemantuomio, ellet tee yhteistyötä Trumpin kanssa. Jos teet yhteistyötä Trumpin kanssa, saat elinkautisen. Jos astut pois rivistä palaa tuomio kuolemanrangaistukseen. Hän on tietoinen heistä kaikista. Ja jokainen heistä pidätetään ja heille annetaan mahdollisuus valita.”

Kansalta salataan valtaosa tiedoista – Elämme orjuudessa

Pelkästään Yhdysvaltain hallitus luokittelee vuosittain yli 500 miljoonaa sivua asiakirjoja. Mitä avoimuuteen tulee, sitä ei ole. Miten voimme tietää mitään siitä, mitä planeetallamme tapahtuu, jos niin paljon tietoa on piilossa julkistuutelta? Tähän mennessä salainen maailma on siirtynyt kauas yleisön ulottumattomiin ja paljon laajemmalle vallassaan ja kyvyissään teknologian, tieteellisen ja kosmologisen tiedon ja muiden osalta. 

”Parhaiden arvioidemme mukaan yli puolet yhdysvaltain hallituksen tiedoista on salaisia. Arkistonhoitajalle, joka haluaa säilyttää ja ymmärtää historiaamme, – se tarkoittaa, että suurin osa historiastamme pidetään salassa meiltä, – ajattele sitä hetki.”

Lue lisää Deep Underground Military Bases jutusta

/politics/2020/08/trump-heads-rescue-of-thousands-of-tortured-children-from-underground-tunnels-3210569.html

/politics/2020/05/thousands-of-tortured-children-rescued-and-found-dead-by-us-military-3187820.html

/politics/2020/04/over-50000-traumatized-children-rescued-by-military-out-of-tunnels-beneath-us-cities-3184076.html

/crime-all-stars/2020/04/over-35000-malnourished-caged-children-rescued-out-of-us-tunnels-by-military-2479402.html

/politics/2019/10/marines-navy-seals-rescue-2100-caged-children-teens-3144359.html

%d bloggaajaa tykkää tästä: